Startup: dromen van succes
Een droomscenario van elke startup ondernemer: Je bent de founder van die ene startup die na jaren snoeihard werken super succesvol blijkt te zijn. Niet alleen in termen van omzet, winst en klanten, maar ook in termen van “disruptie” en maatschappelijke impact. Thuisbezorgd.nl, Picnic en Helloprint zijn natuurlijke mooie voorbeelden. Maar ook op de markt van deelplatforms, zoals fietsen, scooters en auto’s zijn er majeure ontwikkelingen gaande. Het aantal startups is razendsnel aan het groeien. Snelle toegang tot de markt, lage kosten en veel beschikbare informatie (door internet) maakt het mogelijk om snel een startup op te zetten.

Startups zijn ontzettend goed in Marketing & Sales. De vaak jonge ondernemers weten hoe ze het klant naar de zin moet maken en hoe je het product in de markt zet. Maar dat is maar één kant van het verhaal. Vooral als de Startup gaat groeien is het van belang aandacht te hebben voor de interne beheersing van de startup. Is de organisatie wel weerbaar genoeg om de snelle groei aan te kunnen? En om zich te beschermen tegen risico’s die ook meegroeien. Zijn bedrijfsprocessen wel stevig genoeg ingericht? Aspecten die door de founders vaak te weinig aandacht krijgen als het bedrijf flink gaat groeien. Met alle gevolgen van dien, wat blijkt uit praktijkvoorbeelden in de media. In de masterclass wordt hieraan aandacht besteed.

Masterclass
In de masterclass krijgt je inzicht in de randvoorwaarden die nodig zijn om een stevig fundament onder de startup te leggen. Een fundament dat de startup in staat stelt om verantwoord te groeien, bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten én risico’s te verminderen.

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is in een startup.

Voor vragen kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen aan info@riskaoic.nl of bellen kan ook (06 – 51054417)

Meer informatie

Cursusduur

Halve dag

Tijd

13:00 - 17:00

Docenten
drs. Arjan Hofman RO

Locatie

Locatie ACS Partners (in een kasteel)
Moersbergselaan
3941 Doorn

Prijs

€ 225 p/p

Maximaal aantal deelnemers

10

Overige informatie

Het is ook mogelijk om de training op locatie bij de startup te volgen. Dit wordt vaak als heel waardevol ervaren, omdat de training dan specifiek gemaakt kan worden voor de betreffende startup.

- Je krijgt 10% korting op de cursusprijs bij het aanbrengen van een extra deelnemer voor deze Masterclass.

Direct in je agenda zetten

Direct inschrijven

Oeps! We konden je formulier niet vinden.