Over ons

ACS Risk & AO/IC: een team met energie en passie

Marc van der Veen

Marc heeft zich in 2017 aangesloten bij ACS Partners en is een gedreven professional die, met een hands-on en no-nonsense mentaliteit en met een scherp oog voor de context en de wensen en behoeften van de klant, het beoogde resultaat weet te bereiken.

Marc is binnen ACS mede-initiatiefnemer van de dienstverlening op het gebied van Risk & AO/IC en ondersteunt hij samen met Arjan organisaties bij het op orde brengen van de risicobeheersing. Naast de dienstverlening op het gebied van risicobeheersing bestaan Marc z’n werkzaamheden uit het uitvoeren van interim- en adviesopdrachten op het gebied van management control (interne beheersing en risicomanagement) en het uitvoeren van audits. Daarbij wordt expertise geleverd op het gebied van ontwerp, inrichting en implementatie van interne beheersingsraamwerken (waaronder ISAE3402), het identificeren en wegen van risico’s en interne beheersingsmaatregelen (bijvoorbeeld door middel van Risk Self Assessments), het onderzoeken en het analyseren van interne beheersing en tekortkomingen daarbinnen en het doen van adequate verbeter voorstellen.

Marc is bedrijfseconoom en ingeschreven in het accountantsregister als registeraccountant. Daarnaast is Marc opgeleid als register operational auditor (RO) en heeft hij de masteropleiding Risk Management for Financial Institutions (RMFI) aan de VU succesvol afgerond.

LinkedIn profiel van Marc

Arjan Hofman

Arjan is sinds 2016 partner bij het adviesbureau ACS Partners en zet zich in voor diverse  AO/IC-opdrachten bij grote en middelgrote private en publieke organisaties, via het geven van trainingen en het uitvoeren van analyses op de kwaliteit van de Administratieve Organisatie & Interne Controle.

Daarnaast is Arjan kerndocent aan de Hogeschool van Rotterdam voor het vak Bestuurlijke Informatievoorziening en publiceert regelmatig over AO/IC- gerelateerde onderwerpen in het online financiële dagblad Financieel-Management.nl.

Arjan is opgeleid als bedrijfseconoom en register operational auditor (RO). Sinds 2018 ingeschreven in het register van de Stichting Verenigde Register Operational Auditors.

LinkedIn profiel van Arjan